Menestymisvyöhyke: ?

Michelin on ranskalainen siideriomenalajike Normandiasta vuodelta 1872. Siitä tuli nopeasti suositumpi kuitenkin Englannissa saman vuosisadan lopussa. Puu on voimakas- ja pystykasvuinen, joka on huomioitava puun leikkaamisessa. Michelin tuottaa hyvin satoa jo nuorena ja vuosittain. Lajike on osin itsepölytteinen, mutta hyötyy ristipölytyksestä. Sato varisee helposti puusta. Hedelmä on vaaleanvihreä väriltään mutta saa vähän kellanoranssia pintaväriä kylkeen. Sato kypsyy kohtalaisen myöhään, mutta omenaa voi jälkikypsyttää varastossa muutamasta viikosta kuukauteen. Hedelmä on mietoarominen, sokeripitoinen ja vahvasti tanniinen sekä hapokas. Michelin ei sovellu tuorekäyttöön vaan ainoastaan siiderien valmistukseen.